Ingeniería del Frío y de la Seguridad Alimentaria

Libros.

Artículos

Artículo 193
Título: Effect of thymol and cymene on Bacillus cereus vegetative cells evaluated through the use of frequency distributions
Revista: Food Microbiology
Año: 2004
Volumen: 21Página Inicio: 327Página Fin: 334
Autores:
  • DELGADO , BEGOÑA
  • FERNÁNDEZ ESCÁMEZ, PABLO SALVADOR
  • PALOP GÓMEZ, ALFREDO
  • PERIAGO BAYONAS, PAULA
Artículo 194
Título: MODELING AND VALIDATION OF HEAT TRANSFER IN STORED ROUGH RICE WITHOUT AERATION
Revista: Biosystem Engineering
Año: 2004
Volumen: 88(4)Página Inicio: 429Página Fin: 439
Autores:
  • IGUAZ GAINZA, ASUNCIÓN
  • ARROQUI , CRISTINA
  • ESNOZ NICUESA, ARTURO
  • VIRSEDA , PALOMA
Artículo 195
Título: MODELING AND VALIDATION OF HEAT TRANSFER IN STORED ROUGH RICE WITHOUT AERATION
Revista: Biosystems Engineering
Año: 2004
Volumen: 88(4)Página Inicio: 429Página Fin: 439
Autores:
  • IGUAZ GAINZA, ASUNCIÓN
  • ARROQUI , CRISTINA
  • ESNOZ NICUESA, ARTURO
  • VIRSEDA , PALOMA
Artículo 196
Título: Control of Lactobacillus plantarum and Escherichia coli by pulsed electric fields in MRS broth, nutrient broth and orange-carrot juice
Revista: Food Microbiology
Año: 2004
Volumen: 21Página Inicio: 519Página Fin: 525
Autores:
  • SELMA GARCÍA, VICTORIA
  • SALMERÓN MENÁRGUEZ, CRUZ
  • VALERO ROCHE, MANUEL
  • FERNÁNDEZ ESCÁMEZ, PABLO SALVADOR
Artículo 197
Título: Use of carvacrol and cymene to control growth and viability of Listeria monocytogenes cells and predictions of survivors using frequency distribution functions
Revista: Journal of Food Protection
Año: 2004
Volumen: 67Página Inicio: 1408Página Fin: 1416
Autores:
  • DELGADO BERTOLÍN, BEGOÑA
  • FERNÁNDEZ ESCÁMEZ, PABLO SALVADOR
  • PALOP GÓMEZ, ALFREDO
Artículo 198
Título: Influence of pH and temperature on growth of Bacillus cereus
Revista: International Journal of Food Microbiology
Año: 2003
Volumen: Página Inicio: 71Página Fin: 79
Autores:
  • VALERO , MANUEL
  • FERNÁNDEZ ESCÁMEZ, PABLO SALVADOR
  • SALMERÓN , CRUZ
Artículo 199
Título: Control of Enterobacter aerogenes by high intensity pulsed electric fields in horchata
Revista: Food Microbiology
Año: 2003
Volumen: Página Inicio: 105Página Fin: 110
Autores:
  • SELMA , VICTORIA
  • FERNÁNDEZ ESCÁMEZ, PABLO SALVADOR
  • VALERO , MANUEL
  • SALMERÓN , CRUZ
Artículo 200
Título: Mathematical modelling and simulation for the drying process of vegetable wholesale by-products in a
Revista: Journal of Food Engineering
Año: 2003
Volumen: Página Inicio: 151Página Fin: 160
Autores:
  • IGUAZ GAINZA, ASUNCIÓN
  • ESNOZ NICUESA, ARTURO
  • MARTÍNEZ , G.
  • LÓPEZ GÓMEZ, ANTONIO
  • VIRSEDA CHAMORRO , PALOMA
Artículo 201
Título: Mathematical model of heat transfer and enzyme inactivation in an integrated blancher cooler
Revista: Journal of Food Engineering
Año: 2003
Volumen: Página Inicio: 215Página Fin: 225
Autores:
  • ARROQUI VIDAURRETA , CRISTINA
  • LÓPEZ GÓMEZ, ANTONIO
  • ESNOZ NICUESA, ARTURO
  • VIRSEDA CHAMORRO , PALOMA
Artículo 202
Título: Thermophysical properties of medium grain rough rice (LIDO cultivar) at medium and low temperatures
Revista: European Food Reearch Technology
Año: 2003
Volumen: Página Inicio: 224Página Fin: 229
Autores:
  • IGUAZ GAINZA, ASUNCIÓN
  • SAN MARTÍN , MARÍA BEGOÑA
  • ARROQUI VIDAURRETA , CRISTINA
  • FERNÁNDEZ , TERESA
  • MATÉ , JUAN IGNACIO
  • VIRSEDA CHAMORRO , PALOMA
Artículo 203
Título: Modelling effective moisture difusivity of rough rice (Lido cultivar) at low drying temperatures
Revista: Journal of Food Engineering
Año: 2003
Volumen: Página Inicio: 253Página Fin: 258
Autores:
  • IGUAZ GAINZA, ASUNCIÓN
  • SAN MARTÍN , MARÍA BEGOÑA
  • MATÉ , JUAN IGNACIO
  • FERNÁNDEZ , TERESA
  • VIRSEDA CHAMORRO , PALOMA
Artículo 204
Título: Influence of air recycling on the performance of a continuous rotary dryer for vegetable wholesale by-products
Revista: Journal of Food Engineering
Año: 2003
Volumen: Página Inicio: 289Página Fin: 297
Autores:
  • IGUAZ GAINZA, ASUNCIÓN
  • LÓPEZ GÓMEZ, ANTONIO
  • VIRSEDA CHAMORRO , PALOMA
  • ESNOZ NICUESA, ARTURO