Ingeniería del Frío y de la Seguridad Alimentaria

Libros.

Artículos

Artículo 121
Título: Inactivation kinetics of foodborne pathogenes by UV-C radiation and its subsequent growth in fresh-cut kailan-hybrid broccoli
Revista: Food Microbiology
Año: 2014
Volumen: Página Inicio: 263Página Fin: 271
Autores:
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • HUERTAS BAQUERO, JUAN PABLO
  • NAVARRO RICO, JAVIER
  • GÓMEZ DI MARCO, PERLA AZUCENA
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
Artículo 122
Título: Assessment of the acid shock effect on viability of Bacillus cereus and Bacillus weihenstephanensis using flow cytometry
Revista: Food Research International
Año: 2014
Volumen: 66Página Inicio: 306Página Fin: 312
Autores:
  • ANTOLINOS LÓPEZ, VERA
  • ROA ESCALANTE, GINO DE JESÚS
  • ROS CHUMILLAS, MARÍA
  • HUERTAS BAQUERO, JUAN PABLO
  • PERIAGO BAYONAS, PAULA MARÍA
  • PALOP GÓMEZ, ALFREDO
  • FERNÁNDEZ ESCÁMEZ, PABLO SALVADOR
Artículo 123
Título: Hygienic design and microbial control of refrigeration and air conditioning systems for food processing and packaging plants
Revista: Food Engineering Reviews
Año: 2013
Volumen: 5(1)Página Inicio: 18Página Fin: 35
Autores:
  • LÓPEZ GÓMEZ, ANTONIO
  • CASTAÑO VILLAR, ANTONIO MANUEL
  • PALOP GÓMEZ, ALFREDO
  • MARÍN INIESTA, FULGENCIO
Artículo 124
Título: Nutritional quality changes throughout shelf-life of fresh-cut kailan-hybrid and 'Parthenon' broccoli as affected by temperature and atmosphere composition
Revista: Food Science and Technology International
Año: 2013
Volumen: Página Inicio: 125Página Fin: 128
Autores:
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • GÓMEZ DI MARCO, PERLA AZUCENA
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
Artículo 125
Título: Combination of electrolysed water, UV-C and superatmospheric O2 packaging for improving fresh-cut broccoli quality
Revista: Postharvest Biology and Technology
Año: 2013
Volumen: 76Página Inicio: 125Página Fin: 134
Autores:
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
  • GÓMEZ DI MARCO, PERLA AZUCENA
  • FORMICA , ANA CAROLINA
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
Artículo 126
Título: Induced changes in bioactive compounds of kailan–hybrid broccoli after innovative processing and storage
Revista: Journal of Functional Foods
Año: 2013
Volumen: 5(1)Página Inicio: 133Página Fin: 143
Autores:
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
  • GÓMEZ DI MARCO, PERLA AZUCENA
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
Artículo 127
Título: Effect of medium characteristics and the heating and cooling rates on the nonisothermal heat resistance of Bacillus sporothermodurans IC4 spores in buffers and food
Revista: Food Microbiology
Año: 2013
Volumen: 34Página Inicio: 158Página Fin: 163
Autores:
  • ROA ESCALANTE, GINO DE JESÚS
  • HUERTAS BAQUERO, JUAN PABLO
  • FERNÁNDEZ ESCÁMEZ, PABLO SALVADOR
  • PALOP GÓMEZ, ALFREDO
Artículo 128
Título: Effect of sustained deficit irrigation on physicochemical properties, bioactive compounds and postharvest life of pomegranate fruit (cv. 'Mollar de Elche').
Revista: Postharvest Biology and Technology
Año: 2013
Volumen: 86Página Inicio: 171Página Fin: 180
Autores:
  • PEÑA ESTÉVEZ, MARIA ELISA
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
  • AGUAYO GIMÉNEZ, ENCARNACIÓN PILAR
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • GALINDO , ALEJANDRO
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • GÓMEZ DI MARCO, PERLA AZUCENA
Artículo 129
Título: Effect of sustained deficit irrigation on physicochemical properties, bioactive compounds and postharvest life of pomegranate fruit (cv. Mollar de Elche)
Revista: Postharvest Biol Technol
Año: 2013
Volumen: Página Inicio: 171Página Fin: 180
Autores:
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • PEÑA ESTEVEZ, M. ELISA
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
  • AGUAYO GIMÉNEZ, ENCARNACIÓN PILAR
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • GÓMEZ DI MARCO, PERLA AZUCENA
  • GALINDO , ALEJANDRO
Artículo 130
Título: Production of bioethanol by fermentation of lemon (Citrus limon L.) peel wastes pretreated with steam explosion
Revista: Industrial Crops and Products
Año: 2013
Volumen: 41Página Inicio: 188Página Fin: 197
Autores:
  • BOLUDA AGUILAR, MARÍA
  • LÓPEZ GÓMEZ, ANTONIO
Artículo 131
Título: Quick cooking rice by high hydrostatic pressure processing
Revista: LWT- Food Science and Technology
Año: 2013
Volumen: 51Página Inicio: 196Página Fin: 204
Autores:
  • BOLUDA AGUILAR, MARÍA
  • TABOADA RODRIGUEZ, AMAURY
  • LÓPEZ GÓMEZ, ANTONIO
  • MARÍN INIESTA, FULGENCIO
  • BARBOSA CÁNOVAS, GUSTAVO V.
Artículo 132
Título: Comparative behaviour between kailan-hybrid and conventional fresh-cut broccoli throughout shelf-life
Revista: LWT-Food Science and Technology
Año: 2013
Volumen: 50Página Inicio: 298Página Fin: 305
Autores:
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
  • GÓMEZ DI MARCO, PERLA AZUCENA
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO