Ingeniería del Frío y de la Seguridad Alimentaria

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Artículo 85
Título: Natural vitamin B12 and fucose supplementation of green smoothies with edible algae and related quality changes during their shelf life
Revista: Journal of the Science of Food and Agriculture
Año: 2017
Volumen: Página Inicio: 2411Página Fin: 2421
Autores:
  • CASTILLEJO MONTOYA, NOELIA
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • GOFFI , VALENTINA
  • GÓMEZ DI MARCO, PERLA AZUCENA
  • AGUAYO GIMÉNEZ, ENCARNACIÓN PILAR
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
Artículo 86
Título: High heating rates affect greatly the inactivation rate of Escherichia coli
Revista: Frontiers in Microbiology
Año: 2016
Volumen: 7Página Inicio: 1256Página Fin: 8
Autores:
  • HUERTAS BAQUERO, JUAN PABLO
  • AZNAR SAMPER, MARÍA ARANZAZU
  • ESNOZ NICUESA, ARTURO
  • FERNÁNDEZ ESCÁMEZ, PABLO SALVADOR
  • IGUAZ GAINZA, ASUNCIÓN
  • PERIAGO BAYONAS, PAULA MARÍA
  • PALOP GÓMEZ, ALFREDO
Artículo 87
Título: Influence of heating on stability of γ-oryzanol in gluten-free ready meals
Revista: LWT-Food Science and Technology
Año: 2016
Volumen: 65Página Inicio: 25Página Fin: 31
Autores:
  • SOTO JOVER, SONIA
  • BOLUDA AGUILAR, MARÍA
  • LÓPEZ GÓMEZ, ANTONIO
Artículo 88
Título: Preservation of bioactive compounds of a green vegetable smoothie using short time–high temperature mild thermal treatment.
Revista: Food Science and Technology International
Año: 2016
Volumen: 23Página Inicio: 46Página Fin: 60
Autores:
  • CASTILLEJO MONTOYA, NOELIA
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • MONAKO , KAMILA
  • GÓMEZ DI MARCO, PERLA AZUCENA
  • AGUAYO GIMÉNEZ, ENCARNACIÓN PILAR
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
Artículo 89
Título: Combined use of thermo-ultrasound and cinnamon leaf essential oil to inactivate Saccharomyces cerevisiae in natural orange and pomegranate juices
Revista: LWT-Food Science and Technology
Año: 2016
Volumen: 73Página Inicio: 140Página Fin: 146
Autores:
  • SANCHEZ RUBIO, MARTA
  • TABOADA RODRIGUEZ, AMAURY
  • CAVA RODA, RITA
  • LÓPEZ GÓMEZ, ANTONIO
  • MARÍN INIESTA, FULGENCIO
Artículo 90
Título: Combined effect of a nanoemulsion of D-limonene and nisin on Listeria monocytogenes growth and viability in culture media and foods
Revista: Food Science and Technology International
Año: 2016
Volumen: 22Página Inicio: 146Página Fin: 152
Autores:
  • MATÉ SÁNCHEZ DE VAL, JAVIER ALEJANDRO
  • PERIAGO BAYONAS, PAULA MARÍA
  • PALOP GÓMEZ, ALFREDO
Artículo 91
Título: Mitigation of biofilm formation on corrugated cardboard fresh produce packaging surfaces using a novel thiazolidinedione derivative integrated in acrylic emulsion polymers
Revista: Frontiers in Microbiology - Section Food Microbiology
Año: 2016
Volumen: 7Página Inicio: 159Página Fin: 160
Autores:
  • BRANDWEIN , M.
  • AL-QUINTAR , A.
  • GOLDBERG , H.
  • MOSHEYEV , G.
  • GOFFER , M.
  • MARÍN INIESTA, FULGENCIO
  • LÓPEZ GÓMEZ, ANTONIO
  • STEINBERG , D.
Artículo 92
Título: Effect of heating rate on highly heat-resistant spore-forming microorganisms
Revista: Food Science and Technology International
Año: 2016
Volumen: 22Página Inicio: 164Página Fin: 172
Autores:
  • PALOP GÓMEZ, ALFREDO
  • GÓMEZ JÓDAR, ISABEL
  • ROS CHUMILLAS, MARÍA
Artículo 93
Título: Quality changes of pomegranate arils throughout shelf life affected by deficit irrigation and pre-processing storage
Revista: Food Chemistry. 209
Año: 2016
Volumen: Página Inicio: 302Página Fin: 311
Autores:
  • PEÑA ESTEVEZ, M. ELISA
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • AGUAYO GIMÉNEZ, ENCARNACIÓN PILAR
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • GALINDO , ALEJANDRO
  • GÓMEZ DI MARCO, PERLA AZUCENA
Artículo 94
Título: Quality and antimicrobial safety evaluation of new isotonic beverages upon termal treatments
Revista: Food Chemistry
Año: 2016
Volumen: 194Página Inicio: 455Página Fin: 462
Autores:
  • GIRONÉS-VILAPLANA , AMADEO
  • HUERTAS BAQUERO, JUAN PABLO
  • MORENO , DIEGO A.
  • PERIAGO BAYONAS, PAULA MARÍA
  • GARCÍA-VIGUERA , CRISTINA
Artículo 95
Título: A functional smoothie from carrots with induced enhanced phenolic content.
Revista: Food and Bioprocess Technology
Año: 2016
Volumen: 10Página Inicio: 491Página Fin: 502
Autores:
  • FORMICA DE OLIVEIRA, ANNA CAROLINA
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • AGUAYO GIMÉNEZ, ENCARNACIÓN PILAR
  • GÓMEZ DI MARCO, PERLA AZUCENA
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
Artículo 96
Título: One-step global parameter estimation of kinetic inactivation parameters for Bacillus sporothermodurans spores under static and dynamic thermal processes
Revista: Food Research International
Año: 2016
Volumen: 89Página Inicio: 614Página Fin: 619
Autores:
  • CATTANI , F.
  • DOLAN , K.D.
  • OLIVEIRA , S.D.
  • MISHRA , D.K.
  • FERREIRA , C.A.S.
  • PERIAGO BAYONAS, PAULA MARÍA
  • AZNAR SAMPER, MARÍA ARANZAZU
  • FERNÁNDEZ ESCÁMEZ, PABLO SALVADOR
  • VALDRAMIDIS , V.P.