Ingeniería del Frío y de la Seguridad Alimentaria

Libros.

Artículos

Artículo 49
Título: Effects of á–, ■and maltosyl–â–cyclodextrins use on the glucoraphanin/sulforaphane system of broccoli juice.
Revista: Journal of the Science of Food and Agriculture
Año: 2019
Volumen: 99Página Inicio: 941Página Fin: 946
Autores:
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • KLUG -, TAMMILA VENZKE
  • CARRION-MONTEAGUDO , MAR
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • LÓPEZ NICOLAS , JM
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
Artículo 50
Título: Fresh culinary herbs decontamination with essential oil vapours applied under vacuum conditions
Revista: Postharvest Biology and Technology
Año: 2019
Volumen: 156Página Inicio: 942Página Fin: 950
Autores:
  • LÓPEZ GÓMEZ, ANTONIO
  • ROS CHUMILLAS, MARÍA
  • ANTOLINOS LÓPEZ, VERA
  • BUENDÍA MORENO, LAURA
  • NAVARRO SEGURA, LAURA
  • SÁNCHEZ MARTÍNEZ, MARÍA JOSÉ
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • SOTO JOVER, SONIA
Artículo 51
Título: Effects of an active cardboard box using encapsulated essential oils on the tomato shelf life
Revista: Food and Bioprocess Technology
Año: 2019
Volumen: 12Página Inicio: 1548Página Fin: 1558
Autores:
  • BUENDÍA MORENO, LAURA
  • ROS CHUMILLAS, MARÍA
  • NAVARRO SEGURA, LAURA
  • SÁNCHEZ MARTÍNEZ, MARÍA JOSÉ
  • SOTO JOVER, SONIA
  • ANTOLINOS LÓPEZ, VERA
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • LÓPEZ GÓMEZ, ANTONIO
Artículo 52
Título: Effects of an active cardboard box using encapsulated essential oils on the tomato shelf life
Revista: Food and Bioprocess Technology
Año: 2019
Volumen: 12Página Inicio: 1548Página Fin: 1558
Autores:
  • BUENDÍA MORENO, LAURA
  • ROS CHUMILLAS, MARÍA
  • NAVARRO SEGURA, LAURA
  • SÁNCHEZ MARTÍNEZ, MARÍA JOSÉ
  • SOTO JOVER, SONIA
  • ANTOLINOS LÓPEZ, VERA
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • LÓPEZ GÓMEZ, ANTONIO
Artículo 53
Título: Effect of stevia supplementation of kale juice spheres on their quality changes during refrigerated shelf life
Revista: Journal of the Science of Food and Agriculture
Año: 2019
Volumen: 99Página Inicio: 2384Página Fin: 2392
Autores:
  • KLUG -, TAMMILA VENZKE
  • COLLADO MARÍN, ELENA
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
Artículo 54
Título: Relevance of the Induced Stress Resistance When identifying the Critical Microorganism for Microbial Risk Assessment
Revista: Frontiers in Microbiology
Año: 2018
Volumen: 9Página Inicio: 1Página Fin: 10
Autores:
  • GARRE PÉREZ, ALBERTO
  • EGEA LARROSA, JOSÉ ALBERTO
  • IGUAZ GAINZA, ASUNCIÓN
  • PALOP GÓMEZ, ALFREDO
  • FERNÁNDEZ ESCÁMEZ, PABLO SALVADOR
Artículo 55
Título: Effect of storage conditions in the response of Listeria monocytogenes in a fresh purple vegetable smoothie compared with an acidified TSB medium
Revista: Food Microbiology
Año: 2018
Volumen: 72Página Inicio: 98Página Fin: 105
Autores:
  • GONZÁLEZ-TEJEDOR , GERARDO A.
  • GARRE PÉREZ, ALBERTO
  • ESNOZ NICUESA, ARTURO
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
  • FERNÁNDEZ ESCÁMEZ, PABLO SALVADOR
Artículo 56
Título: Mathematical quantification of the induced stress resistance of microbial populations during non-isothermal stresses
Revista: International Journal of Food Microbiology
Año: 2018
Volumen: 266Página Inicio: 133Página Fin: 141
Autores:
  • GARRE PÉREZ, ALBERTO
  • HUERTAS BAQUERO, JUAN PABLO
  • GONZALEZ TEJEDOR, GERARDO
  • FERNÁNDEZ ESCÁMEZ, PABLO SALVADOR
  • EGEA LARROSA, JOSÉ ALBERTO
  • PALOP GÓMEZ, ALFREDO
  • ESNOZ NICUESA, ARTURO
Artículo 57
Título: Nutritional and bioactive compounds of commercialized algae powders used as food supplements
Revista: Food Science and Technology International
Año: 2018
Volumen: Página Inicio: 172Página Fin: 182
Autores:
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • CASTILLEJO MONTOYA, NOELIA
  • CARRIÓN MONTEAGUDO, MARÍA DEL MAR
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
Artículo 58
Título: Ag-chitosan nanocomposites in edible coatings affect the quality of fresh-cut melon
Revista: Postharvest Biology and Technology
Año: 2018
Volumen: Página Inicio: 174Página Fin: 184
Autores:
  • ORTÍZ DUARTE, GÉNESIS
  • PÉREZ CABRERA, LAURA EUGENIA
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
Artículo 59
Título: Optimal characterization of thermal microbial inactivation simulating non-isothermal processes
Revista: Food Research International
Año: 2018
Volumen: 107Página Inicio: 267Página Fin: 274
Autores:
  • GARRE PÉREZ, ALBERTO
  • GONZALEZ TEJEDOR, GERARDO
  • FERNÁNDEZ ESCÁMEZ, PABLO SALVADOR
  • EGEA LARROSA, JOSÉ ALBERTO
Artículo 60
Título: Bioinactivation FE: A free web application for modelling isothermal and dynamic microbial inactivation
Revista: Food Research International
Año: 2018
Volumen: 112Página Inicio: 353Página Fin: 360
Autores:
  • GARRE PÉREZ, ALBERTO
  • CLEMENTE CARAZO, MARTA
  • FERNÁNDEZ ESCÁMEZ, PABLO SALVADOR
  • LINDQVIST , ROLAND
  • EGEA LARROSA, JOSÉ ALBERTO