Ingeniería del Frío y de la Seguridad Alimentaria

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Artículo 73
Título: Carvacrol-loaded chitosan nanoparticles maintain quality of fresh-cut carrots
Revista: Innovative Food Science and Emerging Technologies
Año: 2017
Volumen: 41Página Inicio: 56Página Fin: 63
Autores:
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • AMODIO , MARIA LUISA
  • COLELLI , GIANCARLO
Artículo 74
Título: Bioinactivation: software for modelling dynamic microbial inactivation
Revista: Food Research International
Año: 2017
Volumen: 93Página Inicio: 66Página Fin: 74
Autores:
  • GARRE PÉREZ, ALBERTO
  • FERNÁNDEZ ESCÁMEZ, PABLO SALVADOR
  • LINDQVIST , ROLAND
  • EGEA LARROSA, JOSÉ ALBERTO
Artículo 75
Título: Use of postharvest UV-B and UV-C radiation treatments to revalorize broccoli byproducts and edible florets
Revista: Innovative Food Science and Emerging Technologies
Año: 2017
Volumen: 43Página Inicio: 77Página Fin: 83
Autores:
  • FORMICA , ANA CAROLINA
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • DÍAZ LÓPEZ, VICENTE
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
Artículo 76
Título: Effects of UV-B and UV-C combination on phenolic compounds biosynthesis in fresh-cut carrots
Revista: Postharvest Biology and Technology
Año: 2017
Volumen: 127Página Inicio: 99Página Fin: 104
Autores:
  • FORMICA DE OLIVEIRA, ANNA CAROLINA
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • DÍAZ LÓPEZ, VICENTE
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
Artículo 77
Título: Nutritional and bioactive compounds of commercialized algae powders used as food supplements
Revista: Food Science and Technology International
Año: 2017
Volumen: 24Página Inicio: 172Página Fin: 182
Autores:
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • CASTILLEJO MONTOYA, NOELIA
  • CARRIÓN MONTEAGUDO, MARÍA DEL MAR
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
Artículo 78
Título: Fat and fibre interfere with the dramatic effect that nanoemulsied D-limonene has on the heat resistance of Listeria monocytogenes
Revista: Food Microbiology
Año: 2017
Volumen: 62Página Inicio: 270Página Fin: 274
Autores:
  • MATÉ SÁNCHEZ DE VAL, JAVIER ALEJANDRO
  • PERIAGO BAYONAS, PAULA MARÍA
  • ROS CHUMILLAS, MARÍA
  • GRULLÓN , CORALÍN
  • HUERTAS BAQUERO, JUAN PABLO
  • PALOP GÓMEZ, ALFREDO
Artículo 79
Título: Microbial inactivations with hydrolysed lactoferrin and other natural antimicrobials in fresh-cut fennel
Revista: LWT-Food Science and Technology
Año: 2017
Volumen: 84Página Inicio: 353Página Fin: 358
Autores:
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • AMODIO , MARIA LUISA
  • DE CHIARA , MARIA LUCIA VALERIA
  • RUSSO , PASCUALE
  • COLELLI , GIANCARLO
Artículo 80
Título: A functional smoothie from carrots with induced enhanced phenolic content
Revista: Food and Bioprocess Technology
Año: 2017
Volumen: 10(3)Página Inicio: 491Página Fin: 502
Autores:
  • FORMICA , ANA CAROLINA
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • AGUAYO GIMÉNEZ, ENCARNACIÓN PILAR
  • GÓMEZ DI MARCO, PERLA AZUCENA
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
Artículo 81
Título: Improved quality of a vitamin B12-fortified 'ready to blend' fresh-cut mix salad with chitosan.
Revista: Food Science and Technology International.
Año: 2017
Volumen: 23 (6)Página Inicio: 513Página Fin: 528
Autores:
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
  • FORMICA , ANA CAROLINA
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
Artículo 82
Título: Microwave heating modelling of a green smoothie: Effects on glucoraphanin, sulforaphane and S‐methyl cysteine sulfoxide changes during storage
Revista: Food Science and Technology International
Año: 2017
Volumen: 98(5)Página Inicio: 1863Página Fin: 1872
Autores:
  • CASTILLEJO MONTOYA, NOELIA
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • LOZANO GUERRERO, ANTONIO JOSÉ
  • PEDREÑO MOLINA, JUAN LUIS
  • GÓMEZ DI MARCO, PERLA AZUCENA
  • AGUAYO GIMÉNEZ, ENCARNACIÓN PILAR
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
Artículo 83
Título: Quality changes and shelf-life prediction of a fresh fruit and vegetable purple smoothie
Revista: Food Bioprocess and Technology
Año: 2017
Volumen: 10Página Inicio: 1892Página Fin: 1904
Autores:
  • GONZALEZ TEJEDOR, GERARDO
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • GARRE PÉREZ, ALBERTO
  • EGEA LARROSA, JOSÉ ALBERTO
  • FERNÁNDEZ ESCÁMEZ, PABLO SALVADOR
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
Artículo 84
Título: Control of native spoilage yeast on dealcoholized red wine by preservatives alone and in binary mixtures
Revista: Journal of Food Science
Año: 2017
Volumen: 82(9)Página Inicio: 2128Página Fin: 2133
Autores:
  • SANCHEZ RUBIO, MARTA
  • GUERROUJK , K
  • TABOADA RODRIGUEZ, AMAURY
  • LÓPEZ GÓMEZ, ANTONIO
  • MARÍN INIESTA, FULGENCIO