Ingeniería del Frío y de la Seguridad Alimentaria

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Artículo 37
Título: Tail or artefact? Illustration of the impact of uncertainty of the serial dilution and cell enumeration methods has on microbial inactivation
Revista: Food Research International
Año: 2019
Volumen: 119Página Inicio: 78Página Fin: 83
Autores:
  • GARRE PÉREZ, ALBERTO
  • EGEA LARROSA, JOSÉ ALBERTO
  • ESNOZ NICUESA, ARTURO
  • PALOP GÓMEZ, ALFREDO
  • FERNÁNDEZ ESCÁMEZ, PABLO SALVADOR
Artículo 38
Título: UV-C pretreatment of fresh-cut faba beans (Vicia faba) for shelf life extension: Effects of domestic microwaving for consumption
Revista: Food Science and Technology International
Año: 2019
Volumen: 26Página Inicio: 140Página Fin: 150
Autores:
  • COLLADO MARÍN, ELENA
  • VENZKE KLUG , TÂMMILA
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
  • MARTÍNEZ SÁNCHEZ, ASCENSIÓN
  • AGUAYO GIMÉNEZ, ENCARNACIÓN PILAR
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • FERNÁNDEZ HERNÁNDEZ, JUAN ANTONIO
  • GÓMEZ DI MARCO, PERLA AZUCENA
Artículo 39
Título: Convergence of Bigelow and Arrhenius models over a wide range of heating temperatures
Revista: International Journal of Food Microbiology
Año: 2019
Volumen: 291Página Inicio: 173Página Fin: 180
Autores:
  • ANDRÉ , STÉPHANE
  • LEGUERINEL , IVAN
  • PALOP GÓMEZ, ALFREDO
  • DESRIAC , NOÉMIE
  • PLANCHON , STELLA
  • MAFART , PIERRE
Artículo 40
Título: Potassium permanganate-based ethylene scavengers as an active packaging system for fresh horticultural produce.
Revista: Food Engineering Reviews
Año: 2019
Volumen: 11(3)Página Inicio: 159Página Fin: 183
Autores:
  • ÁLVAREZ HERNÁNDEZ , MARIANELA HAZEL
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • ÁVALOS-BELMONTES , FELIPE
  • CASTILLO-CAMPOHERMOSO , MARCO ANTONIO
  • CONTRERAS-ESQUIVEL , JUAN CARLOS
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
Artículo 41
Título: Effects of Ag–chitosan nanocomposites incorporation in edible coatings on the quality of fresh–cut melon
Revista: Postharvest Biology & Technology
Año: 2019
Volumen: 147Página Inicio: 174Página Fin: 184
Autores:
  • ORTIZ–DUARTE , G
  • PÉREZ–CABRERA , LE
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
Artículo 42
Título: Water relations and quality changes throughout fruit development and shelf life of sweet cherry grown under regulated deficit irrigation
Revista: Agricultural Water Management
Año: 2019
Volumen: 217Página Inicio: 243Página Fin: 254
Autores:
  • BLANCO MONTOYA, VÍCTOR
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
  • BLAYA ROS, PEDRO JOSÉ
  • TORRES SÁNCHEZ, ROQUE
  • DOMINGO MIGUEL, RAFAEL
Artículo 43
Título: Nanoencapsulated clove essential oil applied in low dose decreases stress in farmed gilthead seabream (Sparus aurata L.) during slaughter by hypothermia in ice slurry
Revista: Aquaculture
Año: 2019
Volumen: 504Página Inicio: 437Página Fin: 445
Autores:
  • LÓPEZ CÁNOVAS, AMANDA ESPERANZA
  • CAVAS , ISABEL
  • ROS CHUMILLAS, MARÍA
  • NAVARRO SEGURA, LAURA
  • LÓPEZ GÓMEZ, ANTONIO
  • GARCIA AYALA, ALFONSA
Artículo 44
Título: An innovative ethylene scrubber made of potassium permanganate loaded on a protonated montmorillonite: A case study on blueberries.
Revista: Food and Bioprocess Technology
Año: 2019
Volumen: 12(3)Página Inicio: 524Página Fin: 538
Autores:
  • ÁLVAREZ HERNÁNDEZ , MARIANELA HAZEL
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • ÁVALOS-BELMONTES , FELIPE
  • RODRIGUEZ-HERNANDEZ , A.M.
  • CASTILLO-CAMPOHERMOSO , MARCO ANTONIO
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
Artículo 45
Título: Innovative cardboard active packaging with a coating including encapsulated essential oils to extend cherry tomato shelf life
Revista: LWT - Food Science and Technology
Año: 2019
Volumen: 116Página Inicio: 584Página Fin: 592
Autores:
  • BUENDÍA MORENO, LAURA
  • SOTO JOVER, SONIA
  • ROS CHUMILLAS, MARÍA
  • ANTOLINOS LÓPEZ, VERA
  • NAVARRO SEGURA, LAURA
  • SÁNCHEZ MARTÍNEZ, MARÍA JOSÉ
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • LÓPEZ GÓMEZ, ANTONIO
Artículo 46
Título: Browning control using cyclodextrins in high pressure–treated apple juice
Revista: Food and Bioprocess Technology
Año: 2019
Volumen: 12Página Inicio: 694Página Fin: 703
Autores:
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • ÁLVAREZ HERNÁNDEZ, MARIANELA HAZEL
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
Artículo 47
Título: Browning Control Using Cyclodextrins in High Pressure–Treated Apple Juice
Revista: Food and Bioprocess Technology
Año: 2019
Volumen: 12(4)Página Inicio: 694Página Fin: 703
Autores:
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • ÁLVAREZ HERNÁNDEZ , MARIANELA HAZEL
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
Artículo 48
Título: Active cardboard box with a coating including essential oils entrapped within cyclodextrins and/or halloysite nanotubes. A case study for fresh tomato storage
Revista: Food Control
Año: 2019
Volumen: 107Página Inicio: 763Página Fin: 773
Autores:
  • BUENDÍA MORENO, LAURA
  • SÁNCHEZ MARTÍNEZ, MARÍA JOSÉ
  • ANTOLINOS LÓPEZ, VERA
  • ROS CHUMILLAS, MARÍA
  • NAVARRO SEGURA, LAURA
  • SOTO JOVER, SONIA
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • LÓPEZ GÓMEZ, ANTONIO