Postrecolección y Refrigeración

Libros.

Artículos

Artículo 121
Título: Semi-industrial microwave treatments positively affect the quality of orange-colored smoothies.
Revista: Journal of Food Science and Technology
Año: 2016
Volumen: 53Página Inicio: 3695Página Fin: 3703
Autores:
  • ARJMANDI , MITRA
  • OTÓN ALCARAZ, MARIANO
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO
  • GÓMEZ DIMARCO, PERLA
  • AGUAYO GIMÉNEZ, ENCARNACIÓN PILAR
Artículo 122
Título: Natural additives to preserve quality and improve nutritional value of fresh-cut nectarines.
Revista: Food Science and Technology International
Año: 2015
Volumen: Página Inicio: 0Página Fin: 0
Autores:
  • FALAGÁN SAMA, NATALIA
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • AGUAYO GIMÉNEZ, ENCARNACIÓN PILAR
Artículo 123
Título: The competitive advantage of the Tunisian palm date sector in the Mediterranean region
Revista: Spanish Journal of Agricultural Research
Año: 2015
Volumen: 13(2)Página Inicio: 1Página Fin: 9
Autores:
  • BEN AMOR , RIHAB
  • AGUAYO GIMÉNEZ, ENCARNACIÓN PILAR
  • DE MIGUEL GÓMEZ, MARÍA DOLORES
Artículo 124
Título: Red fresh vegetables smoothies with extended shelf life as an innovative source of health-promoting compounds
Revista: Journal of Food Science and Technology
Año: 2015
Volumen: Página Inicio: 1Página Fin: 12
Autores:
  • CASTILLEJO MONTOYA, NOELIA
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • GÓMEZ DI MARCO, PERLA AZUCENA
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
Artículo 125
Título: Nutritional quality changes throughout shelf life of fresh-cut kalian-hybrid and Parthenon broccoli as affected by temperature and atmosphere composition
Revista: Food Sci. Technol.
Año: 2015
Volumen: Página Inicio: 14Página Fin: 23
Autores:
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • GÓMEZ DI MARCO, PERLA AZUCENA
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
Artículo 126
Título: Comparative study of storage methods for nectarines grown under deficit irrigation
Revista: Postharvest Biology and Technology
Año: 2015
Volumen: Página Inicio: 24Página Fin: 32
Autores:
  • FALAGÁN SAMA, NATALIA
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • GÓMEZ DI MARCO, PERLA AZUCENA
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
  • PÉREZ PASTOR, ALEJANDRO
  • DE LA ROSA SÁNCHEZ, JOSÉ MARÍA
  • AGUAYO GIMÉNEZ, ENCARNACIÓN PILAR
Artículo 127
Título: Combined effects of deficit irrigation and fresh-cut processing on quality and bioactive compounds of nectarines
Revista: Horticultural Science
Año: 2015
Volumen: Página Inicio: 125Página Fin: 131
Autores:
  • FALAGÁN SAMA, NATALIA
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • GÓMEZ DI MARCO, PERLA AZUCENA
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
  • PÉREZ PASTOR, ALEJANDRO
  • DE LA ROSA SÁNCHEZ, JOSÉ MARÍA
  • AGUAYO GIMÉNEZ, ENCARNACIÓN PILAR
Artículo 128
Título: Bioactive compounds and enzymatic activity of red vegetable smoothies during storage
Revista: Food and Bioprocess Technology
Año: 2015
Volumen: 9Página Inicio: 137Página Fin: 146
Autores:
  • RODRÍGUEZ VERÁSTEGUI, LIZETTE L.
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • CASTILLEJO MONTOYA, NOELIA
  • GÓMEZ DI MARCO, PERLA AZUCENA
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
Artículo 129
Título: Combination of hot water treatment with calcium ascorbate dips increase the bioactive compounds and extend the shelf life of fresh-cut apple
Revista: Postharvest Biology and Technology
Año: 2015
Volumen: 110Página Inicio: 158Página Fin: 165
Autores:
  • AGUAYO GIMÉNEZ, ENCARNACIÓN PILAR
  • REQUEJO-JACKMAN , CECILIA
  • WOOLF , ALLAN
  • STANLEY , ROGER
Artículo 130
Título: Effect of UV-C radiation and fluorescent light to control postharvest soft rot in potato seed tubers.
Revista: Scientia Horticulturae
Año: 2015
Volumen: Página Inicio: 174Página Fin: 181
Autores:
  • ROCHA , ARTUR
  • HONORIO , SILVIO
  • MESSIAS , C.
  • OTÓN ALCARAZ, MARIANO
  • GÓMEZ DI MARCO, PERLA AZUCENA
Artículo 131
Título: Inactivation kinetics of foodborne pathogens by UV-C radiation and its subsequent growth in fresh-cut kailan-hybrid broccoli
Revista: Food Microbiology
Año: 2015
Volumen: Página Inicio: 263Página Fin: 271
Autores:
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • HUERTAS BAQUERO, JUAN PABLO
  • NAVARRO RICO, JAVIER
  • GÓMEZ DI MARCO, PERLA AZUCENA
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • PALOP GÓMEZ, ALFREDO
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
Artículo 132
Título: Vanillin and cinnamic acid in aqueous solutions or in active modified packaging preserve the quality of fresh-cut Cantaloupe melon
Revista: Scientia Horticulturae
Año: 2015
Volumen: Página Inicio: 271Página Fin: 278
Autores:
  • SILVEIRA GOMEZ, ANA CECILIA
  • AGUAYO GIMÉNEZ, ENCARNACIÓN PILAR
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO