Postrecolección y Refrigeración

Libros.

Artículos

Artículo 109
Título: Continuous microwave pasteurization of a vegetable smoothie improves its physical quality and hinders detrimental enzyme activity
Revista: Food Science and Tecnology International.
Año: 2016
Volumen: 23Página Inicio: 36Página Fin: 45
Autores:
  • ARJMANDI , MITRA
  • OTÓN ALCARAZ, MARIANO
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO
  • GÓMEZ DI MARCO , PERLA AZUCENA
  • AGUAYO GIMÉNEZ, ENCARNACIÓN PILAR
Artículo 110
Título: Preservation of bioactive compounds of a green vegetable smoothie using short time–high temperature mild thermal treatment.
Revista: Food Science and Technology International
Año: 2016
Volumen: 23Página Inicio: 46Página Fin: 60
Autores:
  • CASTILLEJO MONTOYA, NOELIA
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • MONAKO , KAMILA
  • GÓMEZ DI MARCO, PERLA AZUCENA
  • AGUAYO GIMÉNEZ, ENCARNACIÓN PILAR
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
Artículo 111
Título: Combined effects of deficit irrigation and crop level on early nectarine trees.
Revista: Agricultural Water Management
Año: 2016
Volumen: 170Página Inicio: 120Página Fin: 132
Autores:
  • DE LA ROSA SÁNCHEZ, JOSÉ MARÍA
  • CONESA SAURA, Mª DEL ROSARIO
  • DOMINGO MIGUEL, RAFAEL
  • AGUAYO GIMÉNEZ, ENCARNACIÓN PILAR
  • FALAGÁN SAMA, NATALIA
  • PÉREZ PASTOR, ALEJANDRO
Artículo 112
Título: Quality changes of pomegranate arils throughout shelf life affected by deficit irrigation and pre-processing storage
Revista: Food Chemistry. 209
Año: 2016
Volumen: Página Inicio: 302Página Fin: 311
Autores:
  • PEÑA ESTEVEZ, M. ELISA
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • AGUAYO GIMÉNEZ, ENCARNACIÓN PILAR
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • GALINDO , ALEJANDRO
  • GÓMEZ DI MARCO, PERLA AZUCENA
Artículo 113
Título: Obtención de jugo clarificado de copoazú (Theobroma grandiflorum) por microfiltración tangencial a escala de laboratorio
Revista: Agronomía Colombiana
Año: 2016
Volumen: 1(Suplem)Página Inicio: 310Página Fin: 313
Autores:
  • FERNÁNDEZ TRUJILLO, JUAN PABLO
Artículo 114
Título: Obtención de jugo clarificado de copoazú (Theobroma grandiflorum) por microfiltración tangencial a escala de laboratorio
Revista: Agronomía Colombiana
Año: 2016
Volumen: S1Página Inicio: 310Página Fin: 313
Autores:
  • REVELO , DANILO
  • DÍAZ SALCEDO, RAQUEL ORELLANA
  • HERNÁNDEZ GÓMEZ, MARÍA SOLEDAD
  • GUTIÉRREZ , RAFAEL HUMBERTO
  • FERNÁNDEZ TRUJILLO, JUAN PABLO
Artículo 115
Título: A functional smoothie from carrots with induced enhanced phenolic content.
Revista: Food and Bioprocess Technology
Año: 2016
Volumen: 10Página Inicio: 491Página Fin: 502
Autores:
  • FORMICA DE OLIVEIRA, ANNA CAROLINA
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • AGUAYO GIMÉNEZ, ENCARNACIÓN PILAR
  • GÓMEZ DI MARCO, PERLA AZUCENA
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
Artículo 116
Título: Effect of high-pressure homogenization on different matrices of food supplements
Revista: Food Science and Technology International
Año: 2016
Volumen: 22Página Inicio: 708Página Fin: 719
Autores:
  • MARTÍNEZ SÁNCHEZ, ASCENSIÓN
  • TARAZONA DÍAZ, MARTHA PATRICIA
  • GARCÍA GONZÁLEZ, ANTONIO
  • GÓMEZ DI MARCO, PERLA AZUCENA
  • AGUAYO GIMÉNEZ, ENCARNACIÓN PILAR
Artículo 117
Título: Impact of packaging atmosphere, storage and processing conditions on the generation of phytoprostanes as quality processing compounds in almond kernels.
Revista: Food Chemistry
Año: 2016
Volumen: 211Página Inicio: 869Página Fin: 875
Autores:
  • CARRASCO DEL AMOR, ANA
  • AGUAYO GIMÉNEZ, ENCARNACIÓN PILAR
  • COLLADO GONZÁLEZ, JACINTA
  • GUY , J
  • GALANO , JM
  • DURAND , TERRY
  • GIL IZQUIERDO, ÁNGEL
Artículo 118
Título: Microwave flow and conventional heating effects on the physicochemical properties, bioactive compounds and enzymatic activity of tomato puree
Revista: Journal Science Food Agriculture.
Año: 2016
Volumen: 97Página Inicio: 984Página Fin: 990
Autores:
  • AGUAYO GIMÉNEZ, ENCARNACIÓN PILAR
Artículo 119
Título: Aroma volatiles at harvest obtained by HSSPME/GC-MS and INDEX/MS-E-nose fingerprint discriminate climacteric behavior in melon fruit
Revista: Journal of the Science of Food and Agriculture
Año: 2016
Volumen: 96Página Inicio: 2352Página Fin: 2365
Autores:
  • CHAPARRO TORRES, LIBIA ACENED
  • BUESO SÁNCHEZ, MARÍA DEL CARMEN
  • FERNÁNDEZ TRUJILLO, JUAN PABLO
Artículo 120
Título: UV-C and hyperoxia abiotic stresses to improve healthiness of carrots. Study of combined effects.
Revista: Journal of Food Science and Technology
Año: 2016
Volumen: 53Página Inicio: 3465Página Fin: 3476
Autores:
  • FORMICA DE OLIVEIRA, ANNA CAROLINA
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • AGUAYO GIMÉNEZ, ENCARNACIÓN PILAR
  • GÓMEZ DI MARCO, PERLA AZUCENA
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS