Postrecolección y Refrigeración
Libros.
Artículos
Artículo 109 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Título: | Continuous microwave pasteurization of a vegetable smoothie improves its physical quality and hinders detrimental enzyme activity | ||||
Revista: | Food Science and Tecnology International. | ||||
Año: | 2016 | ||||
Volumen: | 23 | Página Inicio: | 36 | Página Fin: | 45 |
Autores: |
|
Artículo 110 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Título: | Preservation of bioactive compounds of a green vegetable smoothie using short timehigh temperature mild thermal treatment. | ||||
Revista: | Food Science and Technology International | ||||
Año: | 2016 | ||||
Volumen: | 23 | Página Inicio: | 46 | Página Fin: | 60 |
Autores: |
|
Artículo 111 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Título: | Combined effects of deficit irrigation and crop level on early nectarine trees. | ||||
Revista: | Agricultural Water Management | ||||
Año: | 2016 | ||||
Volumen: | 170 | Página Inicio: | 120 | Página Fin: | 132 |
Autores: |
|
Artículo 112 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Título: | Quality changes of pomegranate arils throughout shelf life affected by deficit irrigation and pre-processing storage | ||||
Revista: | Food Chemistry. 209 | ||||
Año: | 2016 | ||||
Volumen: | Página Inicio: | 302 | Página Fin: | 311 | |
Autores: |
|
Artículo 113 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Título: | Obtención de jugo clarificado de copoazú (Theobroma grandiflorum) por microfiltración tangencial a escala de laboratorio | ||||
Revista: | Agronomía Colombiana | ||||
Año: | 2016 | ||||
Volumen: | 1(Suplem) | Página Inicio: | 310 | Página Fin: | 313 |
Autores: |
|
Artículo 114 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Título: | Obtención de jugo clarificado de copoazú (Theobroma grandiflorum) por microfiltración tangencial a escala de laboratorio | ||||
Revista: | Agronomía Colombiana | ||||
Año: | 2016 | ||||
Volumen: | S1 | Página Inicio: | 310 | Página Fin: | 313 |
Autores: |
|
Artículo 115 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Título: | A functional smoothie from carrots with induced enhanced phenolic content. | ||||
Revista: | Food and Bioprocess Technology | ||||
Año: | 2016 | ||||
Volumen: | 10 | Página Inicio: | 491 | Página Fin: | 502 |
Autores: |
|
Artículo 116 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Título: | Effect of high-pressure homogenization on different matrices of food supplements | ||||
Revista: | Food Science and Technology International | ||||
Año: | 2016 | ||||
Volumen: | 22 | Página Inicio: | 708 | Página Fin: | 719 |
Autores: |
|
Artículo 117 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Título: | Impact of packaging atmosphere, storage and processing conditions on the generation of phytoprostanes as quality processing compounds in almond kernels. | ||||
Revista: | Food Chemistry | ||||
Año: | 2016 | ||||
Volumen: | 211 | Página Inicio: | 869 | Página Fin: | 875 |
Autores: |
|
Artículo 118 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Título: | Microwave flow and conventional heating effects on the physicochemical properties, bioactive compounds and enzymatic activity of tomato puree | ||||
Revista: | Journal Science Food Agriculture. | ||||
Año: | 2016 | ||||
Volumen: | 97 | Página Inicio: | 984 | Página Fin: | 990 |
Autores: |
|
Artículo 119 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Título: | Aroma volatiles at harvest obtained by HSSPME/GC-MS and INDEX/MS-E-nose fingerprint discriminate climacteric behavior in melon fruit | ||||
Revista: | Journal of the Science of Food and Agriculture | ||||
Año: | 2016 | ||||
Volumen: | 96 | Página Inicio: | 2352 | Página Fin: | 2365 |
Autores: |
|
Artículo 120 | |||||
---|---|---|---|---|---|
Título: | UV-C and hyperoxia abiotic stresses to improve healthiness of carrots. Study of combined effects. | ||||
Revista: | Journal of Food Science and Technology | ||||
Año: | 2016 | ||||
Volumen: | 53 | Página Inicio: | 3465 | Página Fin: | 3476 |
Autores: |
|