Postrecolección y Refrigeración

Libros.

Artículos

Artículo 85
Título: Natural vitamin B12 and fucose supplementation of green smoothies with edible algae and related quality changes during their shelf life
Revista: Journal of the Science of Food and Agriculture
Año: 2018
Volumen: 98(6)Página Inicio: 2411Página Fin: 2421
Autores:
  • CASTILLEJO MONTOYA, NOELIA
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • GOFFI , VALENTINA
  • GÓMEZ DI MARCO, PERLA AZUCENA
  • AGUAYO GIMÉNEZ, ENCARNACIÓN PILAR
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
Artículo 86
Título: Fruit flesh volatile and carotenoid profile analysis within the Cucumis melo L. species reveals unexploited variability for future genetic breeding
Revista: Journal of the Science of Food and Agriculture
Año: 2018
Volumen: 98Página Inicio: 3915Página Fin: 3925
Autores:
  • ESTERAS , CRISTINA
  • RAMBLA , JOSÉ LUIS
  • SÁNCHEZ , GERARDO
  • GRESA , MARÍA DEL PILAR
  • GONZÁLEZ-MAS , MARI CARMEN
  • FERNÁNDEZ TRUJILLO, JUAN PABLO
  • BELLÉS , JOSÉ MARÍA
  • GRANELL , ANTONIO
  • PICÓ , MARÍA BELÉN
Artículo 87
Título: Preservation of Bioactive Compounds and Quality Parameters of Watermelon Juice Enriched with L-Citrulline through Short Thermal Treatment
Revista: Journal of Food Quality
Año: 2017
Volumen: 2017Página Inicio: 1Página Fin: 10
Autores:
  • MARTÍNEZ SÁNCHEZ, ASCENSIÓN
  • AGUAYO GIMÉNEZ, ENCARNACIÓN PILAR
Artículo 88
Título: Microwave Heating Modelling of a Green Smoothie. Effects on Glucoraphanin, Sulforaphane and S−Methyl Cysteine Sulphoxide Changes during Storage
Revista: Journal of the Science of Food and Agriculture
Año: 2017
Volumen: Página Inicio: 1Página Fin: 10
Autores:
  • CASTILLEJO MONTOYA, NOELIA
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • LOZANO GUERRERO, ANTONIO JOSÉ
  • PEDREÑO MOLINA, JUAN LUIS
  • GÓMEZ DI MARCO, PERLA AZUCENA
  • AGUAYO GIMÉNEZ, ENCARNACIÓN PILAR
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
Artículo 89
Título: Influence of moderate high-pressure homogenization on quality of bioactive compounds of functional food supplements
Revista: Journal of Food Quality
Año: 2017
Volumen: 2017Página Inicio: 1Página Fin: 11
Autores:
  • AGUAYO GIMÉNEZ, ENCARNACIÓN PILAR
  • MARTÍNEZ SÁNCHEZ, ASCENSIÓN
Artículo 90
Título: INNOVATIVE QUALITY IMPROVEMENT BY CONTINUOUS MICROWAVE PROCESSING OF A FABA BEANS PESTO SAUCE
Revista: Food and Bioprocess Technology
Año: 2017
Volumen: Página Inicio: 1Página Fin: 11
Autores:
  • VENZKE KLUG, TÂMMILA
  • COLLADO MARÍN, ELENA
  • MARTÍNEZ SÁNCHEZ, ASCENSIÓN
  • GÓMEZ DI MARCO, PERLA AZUCENA
  • AGUAYO GIMÉNEZ, ENCARNACIÓN PILAR
  • OTÓN ALCARAZ, MARIANO
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
Artículo 91
Título: Natural vitamin B12 and fucose supplementation of green smoothies with edible algae and related quality changes during their shelf life
Revista: Journal of the Science of Food and Agriculture
Año: 2017
Volumen: Página Inicio: 1Página Fin: 11
Autores:
  • CASTILLEJO MONTOYA, NOELIA
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • GOFFI , VALENTINA
  • GÓMEZ DI MARCO, PERLA AZUCENA
  • AGUAYO GIMÉNEZ, ENCARNACIÓN PILAR
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
Artículo 92
Título: Biochemical, physiological and performance response of a functional watermelon juice enriched in L-citrulline during a half marathon race.
Revista: Food & Nutrition Research
Año: 2017
Volumen: 61Página Inicio: 1Página Fin: 12
Autores:
  • MARTÍNEZ SÁNCHEZ, ASCENSIÓN
  • AGUAYO GIMÉNEZ, ENCARNACIÓN PILAR
Artículo 93
Título: Immature pea seeds. Effect of storage under modified atmosphere packaging and sanitation with acidified sodium chlorite
Revista: Journal of the Science of Food and Agriculture
Año: 2017
Volumen: Página Inicio: 55Página Fin: 60
Autores:
  • COLLADO MARÍN, ELENA
  • VENZKE KLUG, TÂMMILA
  • MARTÍNEZ SÁNCHEZ, ASCENSIÓN
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
  • AGUAYO GIMÉNEZ, ENCARNACIÓN PILAR
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • FERNÁNDEZ HERNÁNDEZ, JUAN ANTONIO
  • GÓMEZ DI MARCO, PERLA AZUCENA
Artículo 94
Título: Improving quality of an innovative pea puree by high hydrostatic pressure
Revista: Journal of the Science of Food and Agriculture
Año: 2017
Volumen: Página Inicio: 54Página Fin: 65
Autores:
  • VENZKE KLUG, TÂMMILA
  • MARTÍNEZ SÁNCHEZ, ASCENSIÓN
  • GÓMEZ DI MARCO, PERLA AZUCENA
  • COLLADO MARÍN, ELENA
  • AGUAYO GIMÉNEZ, ENCARNACIÓN PILAR
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
Artículo 95
Título: Use of postharvest UV-B and UV-C radiation treatments to revalorize broccoli byproducts and edible florets
Revista: Innovative Food Science and Emerging Technologies
Año: 2017
Volumen: 43Página Inicio: 77Página Fin: 83
Autores:
  • FORMICA , ANA CAROLINA
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • DÍAZ LÓPEZ, VICENTE
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
Artículo 96
Título: Effects of UV-B and UV-C combination on phenolic compounds biosynthesis in fresh-cut carrots
Revista: Postharvest Biology and Technology
Año: 2017
Volumen: 127Página Inicio: 99Página Fin: 104
Autores:
  • FORMICA DE OLIVEIRA, ANNA CAROLINA
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • DÍAZ LÓPEZ, VICENTE
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS