Postrecolección y Refrigeración
Libros.
Artículos
Artículo 25 | |||||
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Título: | Development of an antifungal active packaging containing thymol and an ethylene scavenger. Validation during storage of cherry tomatoes. | ||||
Revista: | Food Packaging and Shelf Life | ||||
Año: | 2021 | ||||
Volumen: | 29 | Página Inicio: | 100734 | Página Fin: | 100752 |
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Artículo 26 | |||||
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Título: | Postharvest yellow LED lighting affects phenolics and glucosinolates biosynthesis in broccoli sprouts. | ||||
Revista: | Journal of Food Composition and Analysis. | ||||
Año: | 2021 | ||||
Volumen: | 103 | Página Inicio: | 104101 | Página Fin: | 104129 |
Autores: |
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Artículo 27 | |||||
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Título: | Spectral composition from led lighting during storage affects nutraceuticals and safety attributes of fresh-cut red chard (Beta vulgaris) and rocket (Diplotaxis tenuifolia) leaves | ||||
Revista: | Postharvest Biology and Technology | ||||
Año: | 2021 | ||||
Volumen: | 175 | Página Inicio: | 111500 | Página Fin: | 111500 |
Autores: |
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Artículo 28 | |||||
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Título: | Postharvest UV-B and UV-C radiation enhanced the biosynthesis of glucosinolates and isothiocyanates in brassicaceae sprouts. | ||||
Revista: | Postharvest Biology and Technology | ||||
Año: | 2021 | ||||
Volumen: | 181 | Página Inicio: | 111650 | Página Fin: | 111675 |
Autores: |
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Artículo 29 | |||||
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Título: | Ozonated water irrigation improves the antioxidant status of grafted watermelon seedlings | ||||
Revista: | Scientia Horticulturae | ||||
Año: | 2020 | ||||
Volumen: | 261 | Página Inicio: | 1 | Página Fin: | 8 |
Autores: |
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Artículo 30 | |||||
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Título: | EFFECTS OF UV¿C ON BIOACTIVE COMPOUNDS AND QUALITY CHANGES DURING SHELF LIFE OF SWEET CHERRY GROWN UNDER CONVENTIONAL OR REGULATED DEFICIT IRRIGATION | ||||
Revista: | Scientia Horticulturae | ||||
Año: | 2020 | ||||
Volumen: | 269 | Página Inicio: | 1 | Página Fin: | 12 |
Autores: |
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Artículo 31 | |||||
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Título: | Quick and Cost-Effective Estimation of Vitamin C in Multifruit Juices using Voltammetric Methods | ||||
Revista: | Sensors (Basel, Switzerland) | ||||
Año: | 2020 | ||||
Volumen: | 20 | Página Inicio: | 1 | Página Fin: | 15 |
Autores: |
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Artículo 32 | |||||
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Título: | Synthetic vs. Natural hydroxytyrosol for clean label lamb burgers | ||||
Revista: | Antioxidants | ||||
Año: | 2020 | ||||
Volumen: | 9 | Página Inicio: | 1 | Página Fin: | 15 |
Autores: |
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Artículo 33 | |||||
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Título: | Designing a clean label fish patty with olive, citric, pomegranate, or rosemary extracts | ||||
Revista: | Plants | ||||
Año: | 2020 | ||||
Volumen: | 9 | Página Inicio: | 1 | Página Fin: | 19 |
Autores: |
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Artículo 34 | |||||
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Título: | Real-Time Monitoring System for Shelf Life Estimation of Fruit and Vegetables | ||||
Revista: | Sensor | ||||
Año: | 2020 | ||||
Volumen: | 20 | Página Inicio: | 1 | Página Fin: | 21 |
Autores: |
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Artículo 35 | |||||
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Título: | Real-time monitoring system for shelf life estimation of fruit and vegetables. | ||||
Revista: | Sensors. Special Issue: Intelligent Sensors, IoT Technologies and the Agricultural Value Chain. | ||||
Año: | 2020 | ||||
Volumen: | 20(7) | Página Inicio: | 1 | Página Fin: | 21 |
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Artículo 36 | |||||
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Título: | Aloe vera Flowers, a Byproduct with Great Potential and Wide Application, Depending on Maturity Stage | ||||
Revista: | Foods | ||||
Año: | 2020 | ||||
Volumen: | 9 | Página Inicio: | 1 | Página Fin: | 21 |
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