Postrecolección y Refrigeración

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Artículo 61
Título: Quality Changes in Nutritional Traits of Fresh-Cut and Then Microwaved Cowpea Seeds and Pods
Revista: Food and Bioprocess Technology
Año: 2019
Volumen: 12Página Inicio: 338Página Fin: 346
Autores:
  • COLLADO , ELENA
  • KLUG , TÂMMILA VENZKE
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
  • AGUAYO GIMÉNEZ, ENCARNACIÓN PILAR
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • FERNÁNDEZ HERNÁNDEZ, JUAN ANTONIO
  • GÓMEZ DI MARCO , PERLA AZUCENA
Artículo 62
Título: An innovative ethylene scrubber made of potassium permanganate loaded on a protonated montmorillonite: A case study on blueberries.
Revista: Food and Bioprocess Technology
Año: 2019
Volumen: 12(3)Página Inicio: 524Página Fin: 538
Autores:
  • ÁLVAREZ HERNÁNDEZ , MARIANELA HAZEL
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • ÁVALOS-BELMONTES , FELIPE
  • RODRIGUEZ-HERNANDEZ , A.M.
  • CASTILLO-CAMPOHERMOSO , MARCO ANTONIO
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
Artículo 63
Título: Effect of irrigation with ozonated water on the quality of capsicum seedlings grown in the nursery
Revista: Agricultural Water Management
Año: 2019
Volumen: 221Página Inicio: 547Página Fin: 555
Autores:
  • MARTÍNEZ SÁNCHEZ, ASCENSIÓN
  • AGUAYO GIMÉNEZ, ENCARNACIÓN PILAR
Artículo 64
Título: Browning control using cyclodextrins in high pressure–treated apple juice
Revista: Food and Bioprocess Technology
Año: 2019
Volumen: 12Página Inicio: 694Página Fin: 703
Autores:
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • ÁLVAREZ HERNÁNDEZ, MARIANELA HAZEL
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
Artículo 65
Título: Browning Control Using Cyclodextrins in High Pressure–Treated Apple Juice
Revista: Food and Bioprocess Technology
Año: 2019
Volumen: 12(4)Página Inicio: 694Página Fin: 703
Autores:
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • ÁLVAREZ HERNÁNDEZ , MARIANELA HAZEL
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
Artículo 66
Título: Effects of á–, ■and maltosyl–â–cyclodextrins use on the glucoraphanin/sulforaphane system of broccoli juice.
Revista: Journal of the Science of Food and Agriculture
Año: 2019
Volumen: 99Página Inicio: 941Página Fin: 946
Autores:
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • KLUG -, TAMMILA VENZKE
  • CARRION-MONTEAGUDO , MAR
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • LÓPEZ NICOLAS , JM
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
Artículo 67
Título: Effect of natural extracts obtained from food industry by-products on nutritional quality and shelf life of chicken nuggets enriched with organic Zn and Se provided in broiler diet.
Revista: Poultry Science
Año: 2019
Volumen: 99Página Inicio: 1491Página Fin: 1501
Autores:
  • MARTÍNEZ ZAMORA, LORENA
  • ROS , GASPAR
  • NIETO , GEMA
Artículo 68
Título: Quality attributes and antioxidant properties of Serrano chili pepper (Capsicum annuum L.) affected by the thermal condition in postharvest.
Revista: International Food Research Journal.
Año: 2019
Volumen: 26(6)Página Inicio: 1889Página Fin: 1898
Autores:
  • MIRANDA-MOLINA , FD
  • VALLE-GUADARRAMA , S
  • GUERRA-RAMÍREZ , D
  • ARÉVALO-GALARZA , ML
  • PÉREZ-GRAJALES , M
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
Artículo 69
Título: Effect of stevia supplementation of kale juice spheres on their quality changes during refrigerated shelf life
Revista: Journal of the Science of Food and Agriculture
Año: 2019
Volumen: 99Página Inicio: 2384Página Fin: 2392
Autores:
  • KLUG -, TAMMILA VENZKE
  • COLLADO MARÍN, ELENA
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
Artículo 70
Título: Evaluation of nutritional profile and total antioxidant capacity of the Mediterranean diet of southern Spain
Revista: Food Science and Nutrition
Año: 2019
Volumen: 7Página Inicio: 3853Página Fin: 3862
Autores:
  • GONZÁLEZ , CARMEN MARÍA
  • MARTÍNEZ ZAMORA, LORENA
  • ROS , GASPAR
  • NIETO , GEMA
Artículo 71
Título: Enhancement of the antioxidant capacity and reduction of chilling injury in `douradão¿ peaches refrigerated under prestorage and modified atmosphere
Revista: Acta Scientiarum - Agronomy
Año: 2019
Volumen: 41Página Inicio: 39641Página Fin: 39647
Autores:
  • DE SIQUEIRA MENDES , LUCIANE
  • AGUAYO GIMÉNEZ, ENCARNACIÓN PILAR
  • DE OLIVEIRA PESSOA , CLEUCIONE
  • NASTARO , BRUNA THOMÉ
  • KLUGE , RICARDO ALFREDO
Artículo 72
Título: Effect of storage conditions in the response of Listeria monocytogenes in a fresh purple vegetable smoothie compared with an acidified TSB medium
Revista: Food Microbiology
Año: 2018
Volumen: 72Página Inicio: 98Página Fin: 105
Autores:
  • GONZÁLEZ-TEJEDOR , GERARDO A.
  • GARRE PÉREZ, ALBERTO
  • ESNOZ NICUESA, ARTURO
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
  • FERNÁNDEZ ESCÁMEZ, PABLO SALVADOR