Postrecolección y Refrigeración

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Artículo 49
Título: Effect of fresh–cut apples fortification with lycopene microspheres, revalorized from tomato by-products, during shelf life
Revista: Postharvest Biology and Technology
Año: 2019
Volumen: 156Página Inicio: 1Página Fin: 11
Autores:
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • CASTILLEJO MONTOYA, NOELIA
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
Artículo 50
Título: UV-C pretreatment of fresh-cut faba beans (Vicia faba) for shelf life extension: Effects of domestic microwaving for consumption
Revista: Food Science and Technology International
Año: 2019
Volumen: Página Inicio: 1Página Fin: 11
Autores:
  • COLLADO , ELENA
  • VENZKE KLUG , TÂMMILA
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
  • MARTÍNEZ SÁNCHEZ, ASCENSIÓN
  • AGUAYO GIMÉNEZ, ENCARNACIÓN PILAR
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • FERNÁNDEZ HERNÁNDEZ, JUAN ANTONIO
  • GÓMEZ DI MARCO , PERLA AZUCENA
Artículo 51
Título: Antioxidant and Antimicrobial Activity of Rosemary, Pomegranate and Olive Extracts in Fish Patties
Revista: ANTIOXIDANTS
Año: 2019
Volumen: 8Página Inicio: 1Página Fin: 16
Autores:
  • MARTÍNEZ ZAMORA, LORENA
  • CASTILLO , JULIÁN
  • ROS , GASPAR
  • NIETO , GEMA
Artículo 52
Título: Nutritional and quality changes of minimally processed faba (Vicia faba L.) beans during storage: Effects of domestic microwaving
Revista: Postharvest Biology and Technology
Año: 2019
Volumen: 151Página Inicio: 10Página Fin: 18
Autores:
  • COLLADO , ELENA
  • VENZKE KLUG , TÂMMILA
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
  • MARTÍNEZ SÁNCHEZ, ASCENSIÓN
  • AGUAYO GIMÉNEZ, ENCARNACIÓN PILAR
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • FERNÁNDEZ HERNÁNDEZ, JUAN ANTONIO
  • GÓMEZ DI MARCO , PERLA AZUCENA
Artículo 53
Título: Nutritional and quality changes of minimally processed faba (Vicia faba L.) beans during storage: Effects of domestic microwaving
Revista: Postharvest Biology and Technology
Año: 2019
Volumen: 151Página Inicio: 10Página Fin: 18
Autores:
  • COLLADO MARÍN, ELENA
  • VENZKE KLUG, TÂMMILA
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
  • MARTÍNEZ SÁNCHEZ, ASCENSIÓN
  • AGUAYO GIMÉNEZ, ENCARNACIÓN PILAR
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • FERNÁNDEZ HERNÁNDEZ, JUAN ANTONIO
  • GÓMEZ DI MARCO, PERLA AZUCENA
Artículo 54
Título: Green Alternatives to Synthetic Antioxidants, Antimicrobials, Nitrates, and Nitrites in Clean Label Spanish Chorizo
Revista: Antioxidants
Año: 2019
Volumen: 8Página Inicio: 1Página Fin: 18
Autores:
  • MARTÍNEZ ZAMORA, LORENA
  • BASTIDA , PEDRO
  • CASTILLO , JULIÁN
  • ROS , GASPAR
  • NIETO , GEMA
Artículo 55
Título: Postharvest quality retention of apricots by using a novel sepiolite–loaded potassium permanganate ethylene scavenger
Revista: Postharvest Biology and Technology
Año: 2019
Volumen: 160Página Inicio: 49Página Fin: 58
Autores:
  • ÁLVAREZ HERNÁNDEZ , MARIANELA HAZEL
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • ÁVALOS-BELMONTES , FELIPE
  • MIRANDA MOLINA, FRANCISCO DANIEL
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
Artículo 56
Título: Preharvest UV-C treatment improves the quality of spinach primary production and postharvest storage
Revista: Postharvest Biology and Technology
Año: 2019
Volumen: 155Página Inicio: 130Página Fin: 139
Autores:
  • MARTÍNEZ-SÁNCHEZ , ASCENSIÓN
  • LOZANO-PASTOR , PEDRO
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
  • ARTÉS , FRANCISCO
  • AGUAYO GIMÉNEZ, ENCARNACIÓN PILAR
Artículo 57
Título: UV-C pretreatment of fresh-cut faba beans (Vicia faba) for shelf life extension: Effects of domestic microwaving for consumption
Revista: Food Science and Technology International
Año: 2019
Volumen: 26Página Inicio: 140Página Fin: 150
Autores:
  • COLLADO MARÍN, ELENA
  • VENZKE KLUG , TÂMMILA
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
  • MARTÍNEZ SÁNCHEZ, ASCENSIÓN
  • AGUAYO GIMÉNEZ, ENCARNACIÓN PILAR
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • FERNÁNDEZ HERNÁNDEZ, JUAN ANTONIO
  • GÓMEZ DI MARCO, PERLA AZUCENA
Artículo 58
Título: Potassium permanganate-based ethylene scavengers as an active packaging system for fresh horticultural produce.
Revista: Food Engineering Reviews
Año: 2019
Volumen: 11(3)Página Inicio: 159Página Fin: 183
Autores:
  • ÁLVAREZ HERNÁNDEZ , MARIANELA HAZEL
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • ÁVALOS-BELMONTES , FELIPE
  • CASTILLO-CAMPOHERMOSO , MARCO ANTONIO
  • CONTRERAS-ESQUIVEL , JUAN CARLOS
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
Artículo 59
Título: Effects of Ag–chitosan nanocomposites incorporation in edible coatings on the quality of fresh–cut melon
Revista: Postharvest Biology & Technology
Año: 2019
Volumen: 147Página Inicio: 174Página Fin: 184
Autores:
  • ORTIZ–DUARTE , G
  • PÉREZ–CABRERA , LE
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
Artículo 60
Título: Water relations and quality changes throughout fruit development and shelf life of sweet cherry grown under regulated deficit irrigation
Revista: Agricultural Water Management
Año: 2019
Volumen: 217Página Inicio: 243Página Fin: 254
Autores:
  • BLANCO MONTOYA, VÍCTOR
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
  • BLAYA ROS, PEDRO JOSÉ
  • TORRES SÁNCHEZ, ROQUE
  • DOMINGO MIGUEL, RAFAEL