Postrecolección y Refrigeración

Libros.

Artículos

Artículo 97
Título: Impact of processing conditions on the phytoprostanes profile of three types of nut kernels
Revista: Free Radical Research
Año: 2017
Volumen: Página Inicio: 141Página Fin: 147
Autores:
  • CARRASCO DEL AMOR, ANA
  • AGUAYO GIMÉNEZ, ENCARNACIÓN PILAR
  • COLLADO GONZÁLEZ, JACINTA
  • GALANO , J.M.
  • DURAND , T.
  • GUY , A.
  • GIL IZQUIERDO, ÁNGEL
Artículo 98
Título: Nutritional and bioactive compounds of commercialized algae powders used as food supplements
Revista: Food Science and Technology International
Año: 2017
Volumen: 24Página Inicio: 172Página Fin: 182
Autores:
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • CASTILLEJO MONTOYA, NOELIA
  • CARRIÓN MONTEAGUDO, MARÍA DEL MAR
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
Artículo 99
Título: A functional smoothie from carrots with induced enhanced phenolic content
Revista: Food and Bioprocess Technology
Año: 2017
Volumen: 10(3)Página Inicio: 491Página Fin: 502
Autores:
  • FORMICA , ANA CAROLINA
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • AGUAYO GIMÉNEZ, ENCARNACIÓN PILAR
  • GÓMEZ DI MARCO, PERLA AZUCENA
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
Artículo 100
Título: Improved quality of a vitamin B12-fortified 'ready to blend' fresh-cut mix salad with chitosan.
Revista: Food Science and Technology International.
Año: 2017
Volumen: 23 (6)Página Inicio: 513Página Fin: 528
Autores:
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
  • FORMICA , ANA CAROLINA
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
Artículo 101
Título: Microwave flow and conventional heating effects on the physicochemical properties, bioactive compounds and enzymatic activity of tomato puree.
Revista: Journal of the Science of Food and Agriculture
Año: 2017
Volumen: 97Página Inicio: 984Página Fin: 990
Autores:
  • ARJMANDI , MITRA
  • OTÓN ALCARAZ, MARIANO
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • GÓMEZ DI MARCO, PERLA AZUCENA
  • AGUAYO GIMÉNEZ, ENCARNACIÓN PILAR
Artículo 102
Título: Microwave heating modelling of a green smoothie: Effects on glucoraphanin, sulforaphane and S‐methyl cysteine sulfoxide changes during storage
Revista: Food Science and Technology International
Año: 2017
Volumen: 98(5)Página Inicio: 1863Página Fin: 1872
Autores:
  • CASTILLEJO MONTOYA, NOELIA
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • LOZANO GUERRERO, ANTONIO JOSÉ
  • PEDREÑO MOLINA, JUAN LUIS
  • GÓMEZ DI MARCO, PERLA AZUCENA
  • AGUAYO GIMÉNEZ, ENCARNACIÓN PILAR
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
Artículo 103
Título: Quality changes and shelf-life prediction of a fresh fruit and vegetable purple smoothie
Revista: Food Bioprocess and Technology
Año: 2017
Volumen: 10Página Inicio: 1892Página Fin: 1904
Autores:
  • GONZALEZ TEJEDOR, GERARDO
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • GARRE PÉREZ, ALBERTO
  • EGEA LARROSA, JOSÉ ALBERTO
  • FERNÁNDEZ ESCÁMEZ, PABLO SALVADOR
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
Artículo 104
Título: Natural vitamin B12 and fucose supplementation of green smoothies with edible algae and related quality changes during their shelf life
Revista: Journal of the Science of Food and Agriculture
Año: 2017
Volumen: Página Inicio: 2411Página Fin: 2421
Autores:
  • CASTILLEJO MONTOYA, NOELIA
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • GOFFI , VALENTINA
  • GÓMEZ DI MARCO, PERLA AZUCENA
  • AGUAYO GIMÉNEZ, ENCARNACIÓN PILAR
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
Artículo 105
Título: Consumption of watermelon juice enriched in L-citrulline and pomegranate ellagitannins enhanced metabolism during physical exercise
Revista: Journal of Agricultural and Food Chemistry
Año: 2017
Volumen: 65Página Inicio: 4395Página Fin: 4404
Autores:
  • MARTÍNEZ SÁNCHEZ, ASCENSIÓN
  • AGUAYO GIMÉNEZ, ENCARNACIÓN PILAR
Artículo 106
Título: Effect of hot air on Deglet Noor palm quality parameters and on Ectomeyelois ceratoniae
Revista: journal of Stored Products Research
Año: 2016
Volumen: 68Página Inicio: 1Página Fin: 8
Autores:
  • BEN AMOR , RIHAB
  • DE MIGUEL GÓMEZ, MARÍA DOLORES
  • MARTÍNEZ SÁNCHEZ , ASCENSIÓN
  • AGUAYO GIMÉNEZ, ENCARNACIÓN PILAR
Artículo 107
Título: Compositional changes on colored and light-yellow fleshed potatoes subjected to two cooking processes.
Revista: CyTA - Journal of Food (TCYT)
Año: 2016
Volumen: Página Inicio: 1Página Fin: 8
Autores:
  • SILVEIRA GÓMEZ, ANA CECILIA
  • FALAGÁN SAMA, NATALIA
  • AGUAYO GIMÉNEZ, ENCARNACIÓN PILAR
  • VILARÁ , F
  • ESCALONA CONTRERAS, VICTOR HUGO
Artículo 108
Título: Post-veraison deficit irrigation regimes enhance berry coloration and health-promoting bioactive compounds in 'Crimson Seedless' table grapes.
Revista: Agricultural water Management
Año: 2016
Volumen: 9Página Inicio: 9Página Fin: 18
Autores:
  • CONESA SAURA, Mª DEL ROSARIO
  • FALAGÁN SAMA, NATALIA
  • DE LA ROSA SÁNCHEZ, JOSÉ MARÍA
  • AGUAYO GIMÉNEZ, ENCARNACIÓN PILAR
  • DOMINGO MIGUEL, RAFAEL
  • PÉREZ PASTOR, ALEJANDRO