Postrecolección y Refrigeración

Libros.

Artículos

Artículo 37
Título: Postharvest LED lighting: effect of red, blue and far red on quality of minimally processed broccoli sprouts
Revista: Journal of the Science of Food and Agriculture
Año: 2020
Volumen: Página Inicio: 44Página Fin: 53
Autores:
  • CASTILLEJO MONTOYA, NOELIA
  • MARTÍNEZ ZAMORA, LORENA
  • GÓMEZ DI MARCO , PERLA AZUCENA
  • PENNISI , GIUSEPPINA
  • CREPALDI , ANDREA
  • FERNÁNDEZ HERNÁNDEZ, JUAN ANTONIO
  • ORSINI , FRANCESCO
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
Artículo 38
Título: UV-C pretreatment of fresh-cut faba beans (Vicia faba) for shelf life extension: Effects of domestic microwaving for consumption
Revista: Food Science and Technology International
Año: 2020
Volumen: 26-2Página Inicio: 140Página Fin: 150
Autores:
  • COLLADO MARÍN, ELENA
  • KLUG -, TAMMILA VENZKE
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
  • MARTÍNEZ SÁNCHEZ, ASCENSIÓN
  • AGUAYO GIMÉNEZ, ENCARNACIÓN PILAR
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • FERNÁNDEZ HERNÁNDEZ, JUAN ANTONIO
  • GÓMEZ DI MARCO, PERLA AZUCENA
Artículo 39
Título: Quality changes of fresh–cut watermelon during shelf-life as affected by cut intensity and UV–C pre-treatment
Revista: Food and Bioprocess Technology
Año: 2020
Volumen: 14Página Inicio: 505Página Fin: 517
Autores:
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
  • ROBLES SÁNCHEZ, PEDRO ANTONIO
  • GÓMEZ DI MARCO, PERLA AZUCENA
  • TOMÁS CALLEJAS, ALEJANDRO
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
Artículo 40
Título: Viability of sous vide, microwave and high pressure processing techniques on quality changes during shelf life of fresh cowpea puree
Revista: Food Science and Technology International
Año: 2020
Volumen: 26Página Inicio: 706Página Fin: 714
Autores:
  • VENZKE KLUG , TÂMMILA
  • COLLADO MARÍN, ELENA
  • MARTÍNEZ SÁNCHEZ, ASCENSIÓN
  • GÓMEZ DI MARCO , PERLA AZUCENA
  • AGUAYO GIMÉNEZ, ENCARNACIÓN PILAR
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
Artículo 41
Título: Viability of sous vide, microwave and high pressure processing techniques on quality changes during shelf life of fresh cowpea puree
Revista: Food Science and Technology International.
Año: 2020
Volumen: 26(8)Página Inicio: 706Página Fin: 714
Autores:
  • KLUG -, TAMMILA VENZKE
  • COLLADO MARÍN, ELENA
  • MARTÍNEZ SÁNCHEZ , ASCENSIÓN
  • GÓMEZ DI MARCO, PERLA AZUCENA
  • AGUAYO GIMÉNEZ, ENCARNACIÓN PILAR
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
Artículo 42
Título: Seasonal effects on flesh volatile concentrations and texture at harvest in a near-isogenic line of melon with introgression in LG X
Revista: Scientia Horticulturae
Año: 2020
Volumen: 266Página Inicio: 10924Página Fin: 10924
Autores:
  • ZARID , MOHAMED
  • BUESO SÁNCHEZ, MARÍA DEL CARMEN
  • FERNÁNDEZ TRUJILLO, JUAN PABLO
Artículo 43
Título: Effects of UV–C on bioactive compounds and quality changes during shelf life of sweet cherry grown under conventional or regulated deficit irrigation
Revista: Scientia Horticulturae
Año: 2020
Volumen: 269Página Inicio: 109398Página Fin: 109398
Autores:
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • BLANCO MONTOYA, VÍCTOR
  • BLAYA ROS, PEDRO JOSÉ
  • TORRES SÁNCHEZ, ROQUE
  • DOMINGO MIGUEL, RAFAEL
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
Artículo 44
Título: Postharvest quality retention of apricots by using a novel sepiolite–loaded potassium permanganate ethylene scavenger
Revista: Postharvest Biology and Technology
Año: 2020
Volumen: 160Página Inicio: 111061Página Fin: 111061
Autores:
  • ÁLVAREZ HERNÁNDEZ, MARIANELA HAZEL
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • AVALOS BELMONTES, FELIPE
  • MIRANDA MOLINA, FRANCISCO DANIEL
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
Artículo 45
Título: Inducing fungal resistance of spinach treated with preharvest hormetic doses of UV-C
Revista: LWT
Año: 2019
Volumen: 113Página Inicio: 1Página Fin: 9
Autores:
  • MARTÍNEZ SÁNCHEZ, ASCENSIÓN
  • GUIRAO-MARTÍNEZ , JOSEFA
  • MARTÍNEZ LÓPEZ , JUAN ANTONIO
  • LOZANO-PASTOR , PEDRO
  • AGUAYO GIMÉNEZ, ENCARNACIÓN PILAR
Artículo 46
Título: Plant derived ingredients rich in nitrates or phenolics for protection of pork against protein oxidation
Revista: Food Research International
Año: 2019
Volumen: 129Página Inicio: 1Página Fin: 9
Autores:
  • MARTÍNEZ ZAMORA, LORENA
  • JONGBERG , SISSE
  • ROS , GASPAR
  • SKIBSTED , LEIF
  • NIETO , GEMA
Artículo 47
Título: Freezing Treatments for Ectomyelois ceratoniae Mortality and Maintenance of Deglet Noor Palm Date Quality
Revista: Journal of Food Quality
Año: 2019
Volumen: 2019Página Inicio: 1Página Fin: 9
Autores:
  • BEN-AMOR , RIHAB
  • DE MIGUEL GÓMEZ, MARÍA DOLORES
  • MOHAMED HABIB , DHOUIBI
  • NOUHA , HERMI
  • AGUAYO GIMÉNEZ, ENCARNACIÓN PILAR
Artículo 48
Título: Inducing fungal resistance of spinach treated with preharvest hormetic doses of UV-C
Revista: LWT - Food Science and Technology
Año: 2019
Volumen: 113Página Inicio: 1Página Fin: 10
Autores:
  • MARTÍNEZ SÁNCHEZ, ASCENSIÓN
  • GUIRAO MARTÍNEZ, JOSEFA
  • MARTÍNEZ LÓPEZ, JUAN ANTONIO
  • LOZANO-PASTOR , PEDRO
  • AGUAYO GIMÉNEZ, ENCARNACIÓN PILAR