Postrecolección y Refrigeración

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Artículos

Artículo 13
Título: Substitution of synthetic nitrates and antioxidants by spices, fruits and vegetables in Clean label Spanish chorizo
Revista: Food Research International
Año: 2021
Volumen: 139Página Inicio: 1Página Fin: 13
Autores:
  • MARTÍNEZ ZAMORA, LORENA
  • PEÑALVER , ROCÍO
  • ROS , GASPAR
  • NIETO , GEMA
Artículo 14
Título: Postharvest UV-B and photoperiod with blue + red LEDs as strategies to stimulate carotenogenesis in bell peppers
Revista: Applied Sciences (Switzerland)
Año: 2021
Volumen: 11Página Inicio: 1Página Fin: 15
Autores:
  • MARTÍNEZ ZAMORA, LORENA
  • CASTILLEJO MONTOYA, NOELIA
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
Artículo 15
Título: Innovative natural functional ingredients from olive and citrus extracts in spanish-type dry-cured sausage ¿fuet¿
Revista: Antioxidants
Año: 2021
Volumen: 10Página Inicio: 1Página Fin: 16
Autores:
  • MARTÍNEZ ZAMORA, LORENA
  • PEÑALVER , ROCÍO
  • ROS , GASPAR
  • NIETO , GEMA
Artículo 16
Título: Amelioration Effect of LED Lighting in the Bioactive Compounds Synthesis during Carrot Sprouting
Revista: Agronomy
Año: 2021
Volumen: 11Página Inicio: 1Página Fin: 19
Autores:
  • MARTÍNEZ ZAMORA, LORENA
  • CASTILLEJO MONTOYA, NOELIA
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
  • GÓMEZ DI MARCO, PERLA AZUCENA
Artículo 17
Título: Design of a distributed wireless sensor platform for monitoring and real-time communication of the environmental variables during the supply chain of perishable commodities
Revista: Applied Sciences (Switzerland)
Año: 2021
Volumen: 11Página Inicio: 1Página Fin: 19
Autores:
  • TORRES SÁNCHEZ, ROQUE
  • ZAFRA , MARÍA TERESA MARTÍNEZ
  • SOTO VALLÉS, FULGENCIO
  • JIMÉNEZ BUENDÍA, MANUEL
  • TOLEDO MOREO, ANA BELÉN
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
Artículo 18
Título: Combined effect of salinity and led lights on the yield and quality of purslane (Portulaca oleracea l.) microgreens
Revista: Horticulturae
Año: 2021
Volumen: 7Página Inicio: 180Página Fin: 195
Autores:
  • GIMÉNEZ MARTÍNEZ, ALMUDENA
  • MARTÍNEZ BALLESTA, MARÍA DEL CARMEN
  • EGEA GILABERT, CATALINA
  • GÓMEZ DI MARCO , PERLA AZUCENA
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
  • PENNISI , GIUSEPPINA
  • ORSINI , FRANCESCO
  • CREPALDI , ANDREA
  • FERNÁNDEZ HERNÁNDEZ, JUAN ANTONIO
Artículo 19
Título: Periodical UV-B radiation hormesis in biosynthesis of kale sprouts nutraceuticals.
Revista: Plant Physiology and Biochemistry
Año: 2021
Volumen: 165Página Inicio: 274Página Fin: 285
Autores:
  • CASTILLEJO MONTOYA, NOELIA
  • MARTÍNEZ ZAMORA, LORENA
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
Artículo 20
Título: Quality Changes of Fresh-Cut Watermelon During Storage as Affected by Cut Intensity and UV-C Pre-treatment
Revista: Food and Bioprocess Technology
Año: 2021
Volumen: 14Página Inicio: 505Página Fin: 517
Autores:
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
  • GÓMEZ DI MARCO , PERLA AZUCENA
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
Artículo 21
Título: Uv-b radiation as abiotic elicitor to enhance phytochemicals and development of red cabbage sprouts
Revista: Horticulturae
Año: 2021
Volumen: 7Página Inicio: 567Página Fin: 586
Autores:
  • MARTÍNEZ ZAMORA, LORENA
  • CASTILLEJO MONTOYA, NOELIA
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
Artículo 22
Título: Reusable plastic crates (RPCs) for fresh produce (case study on cauliflowers): Sustainable packaging but potential salmonella survival and risk of cross-contamination
Revista: Foods
Año: 2021
Volumen: 10Página Inicio: 1254Página Fin: 1271
Autores:
  • LÓPEZ GÁLVEZ, FRANCISCO
  • RASINES ELENA, LAURA
  • CONESA GALLEGO, ENCARNACIÓN
  • GÓMEZ DI MARCO , PERLA AZUCENA
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
  • AGUAYO GIMÉNEZ, ENCARNACIÓN PILAR
Artículo 23
Título: Interactions between microbial food safety and environmental sustainability in the fresh produce supply chain
Revista: Foods
Año: 2021
Volumen: 10Página Inicio: 1655Página Fin: 1671
Autores:
  • LÓPEZ GÁLVEZ, FRANCISCO
  • GÓMEZ DI MARCO , PERLA AZUCENA
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
  • AGUAYO GIMÉNEZ, ENCARNACIÓN PILAR
Artículo 24
Título: Phytochemical fortification in fruit and vegetable beverages with green technologies.
Revista: Foods. Special Issue: Thermal and Non-Thermal Treatments to Preserve and Encourage Bioactive Compounds in Fruit and Vegetables Based Products
Año: 2021
Volumen: 10 (11)Página Inicio: 2534Página Fin: 2569
Autores:
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
  • CASTILLEJO MONTOYA, NOELIA
  • MARTÍNEZ ZAMORA, LORENA
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO