Postrecolección y Refrigeración

Libros.

Artículos

Artículo 73
Título: Nutritional and bioactive compounds of commercialized algae powders used as food supplements
Revista: Food Science and Technology International
Año: 2018
Volumen: Página Inicio: 172Página Fin: 182
Autores:
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • CASTILLEJO MONTOYA, NOELIA
  • CARRIÓN MONTEAGUDO, MARÍA DEL MAR
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
Artículo 74
Título: Ag-chitosan nanocomposites in edible coatings affect the quality of fresh-cut melon
Revista: Postharvest Biology and Technology
Año: 2018
Volumen: Página Inicio: 174Página Fin: 184
Autores:
  • ORTÍZ DUARTE, GÉNESIS
  • PÉREZ CABRERA, LAURA EUGENIA
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
Artículo 75
Título: Influence of aeration of the nutrient solution on quality changes of two baby leaf lettuce cultivars grown in a floating system at harvest and during shelf-life as fresh-cut product
Revista: Acta Horticulturae
Año: 2018
Volumen: 1209Página Inicio: 445Página Fin: 452
Autores:
  • NINIROLA , D.
  • EGEA GILABERT, CATALINA
  • CONESA GALLEGO, ENCARNACIÓN
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
  • MARTÍNEZ , J. A.
  • ARTÉS , F.
  • FERNÁNDEZ HERNÁNDEZ, JUAN ANTONIO
Artículo 76
Título: Current Scenario of Adsorbent Materials Used in Ethylene Scavenging Systems to Extend Fruit and Vegetable Postharvest Life
Revista: Food and Bioprocess Technology
Año: 2018
Volumen: 11Página Inicio: 511Página Fin: 525
Autores:
  • ÁLVAREZ HERNÁNDEZ , MARIANELA HAZEL
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
  • ÁVALOS-BELMONTES , FELIPE
  • CASTILLO-CAMPOHERMOSO , MARCO ANTONIO
  • CONTRERAS-ESQUIVEL , JUAN CARLOS
  • VENTURA-SOBREVILLA , JANETH MARGARITA
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
Artículo 77
Título: An innovative ethylene scrubber made of potassium permanganate loaded on a protonated montmorillonite: A case study on blueberries.
Revista: Food and Bioprocess Technology
Año: 2018
Volumen: 12(3)Página Inicio: 524Página Fin: 538
Autores:
  • ÁLVAREZ HERNÁNDEZ , MARIANELA HAZEL
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • ÁVALOS-BELMONTES , FELIPE
  • RODRÍGUEZ–HERNÁNDEZ , A.M.
  • CASTILLO-CAMPOHERMOSO , MARCO ANTONIO
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
Artículo 78
Título: Innovative quality improvement by continuous microwave processing of a faba beans pesto sauce
Revista: Food and Bioprocess Technology
Año: 2018
Volumen: 11Página Inicio: 561Página Fin: 571
Autores:
  • KLUG -, TAMMILA VENZKE
  • COLLADO MARÍN, ELENA
  • MARTÍNEZ SÁNCHEZ, ASCENSIÓN
  • GÓMEZ DI MARCO, PERLA AZUCENA
  • AGUAYO GIMÉNEZ, ENCARNACIÓN PILAR
  • OTÓN ALCARAZ, MARIANO
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
Artículo 79
Título: Effects of 𝜶-, 𝜷- and maltosyl-𝜷-cyclodextrins use on the glucoraphanin–sulforaphane system of broccoli juice
Revista: Journal of the Science of Food and Agriculture
Año: 2018
Volumen: Página Inicio: 941Página Fin: 946
Autores:
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • VENZKE KLUG, TAMMILA
  • CARRIÓN MONTEAGUDO, MARÍA DEL MAR
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • LÓPEZ NICOLÁS, JOSÉ MANUEL
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
Artículo 80
Título: Deficit irrigation in commercial mandarin trees: water relations, yield and quality responses at harvest and after cold storage
Revista: Spanish Journal of Agricultural Research
Año: 2018
Volumen: 16Página Inicio: 1201Página Fin: 1216
Autores:
  • CONESA SAURA, Mª DEL ROSARIO
  • DE LA ROSA SÁNCHEZ, JOSÉ MARÍA
  • FERNÁNDEZ TRUJILLO, JUAN PABLO
  • DOMINGO MIGUEL, RAFAEL
  • PÉREZ PASTOR, ALEJANDRO
Artículo 81
Título: Heat treatment as postharvest tool for improving quality in extra-early nectarines
Revista: Journal of the Science of Food and Agriculture
Año: 2018
Volumen: 98Página Inicio: 1469Página Fin: 1475
Autores:
  • FALAGÁN SAMA, NATALIA
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • AGUAYO GIMÉNEZ, ENCARNACIÓN PILAR
Artículo 82
Título: Effect of microwave and high pressure processing on quality of an innovative broccoli hummus
Revista: Food and Bioprocess Technology
Año: 2018
Volumen: 11Página Inicio: 1464Página Fin: 1477
Autores:
  • VENZKE KLUG , TÂMMILA
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • COLLADO MARÍN, ELENA
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
Artículo 83
Título: Microwave heating modelling of a green smoothie: Effects on glucoraphanin, sulforaphane and S‐methyl cysteine sulfoxide changes during storage
Revista: Journal of the Science of Food and Agriculture
Año: 2018
Volumen: 98(5)Página Inicio: 1863Página Fin: 1872
Autores:
  • CASTILLEJO MONTOYA, NOELIA
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • LOZANO GUERRERO, ANTONIO JOSÉ
  • PEDREÑO MOLINA, JUAN LUIS
  • GÓMEZ DI MARCO, PERLA AZUCENA
  • AGUAYO GIMÉNEZ, ENCARNACIÓN PILAR
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS
Artículo 84
Título: Effect of stevia supplementation of kale juice spheres on their quality changes during refrigerated shelf life
Revista: Journal of the Science of Food and Agriculture
Año: 2018
Volumen: Página Inicio: 2384Página Fin: 2392
Autores:
  • MARTÍNEZ HERNÁNDEZ, GINÉS BENITO
  • VENZKE KLUG, TAMMILA
  • COLLADO MARÍN, ELENA
  • ARTÉS CALERO, FRANCISCO
  • ARTÉS HERNÁNDEZ, FRANCISCO DE ASÍS